Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Formulare tip în domeniul asistenței sociale:
 
 
 
Puteți solicita electronic modificări referitoare la acordarea drepturilor de care beneficiați. Pentru aceasta, puteți completa formularul de cerere modificări de acordare beneficii sociale, la care veți atașa documentele corespunzătoare din Anexă.

Descarcă formular cerere AICI/CLICK, bifează modificarea dorită, și transmite în format pdf pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vizualizeaza Anexa AICI/CLICK

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Formular–tip cerere de informatii de interes public.doc)Formular–tip cerere de informatii de interes public.docTimp necesar complatare 5 min.29 kB

GoDabuBio

standard logo dark green ink BIG

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Attachments:
Download this file (Pol_confid_site.pdf)Pol_confid_site.pdf  
  • GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)
  •  PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)
  • sisopp
  • Va anunțăm că puteți accesa și dascărca materialele informative referitoare la măsurile de mediu și clima din anul 2021.

Flag Counter

Search

Language