Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

A GoDanubio projekt keretében először Gelenceönkormányzata tanácstermében szervezték meg a Vállalkozói Műhelyt. A rendezvény egy új sorozat kezdetét jelenti Gelencén, ahol a vállalkozókat és a vállalkozni vágyókat hívták meg, hogy együtt gondolkodjanak, szerepet vállaljanak a helyi gazdaság fejlődésében, és arra ösztönözzék a fiatalokat, hogy ragadják meg a vállalkozói lehetőségeket.

A találkozón több mint ötven vállalkozó és fiatal vett részt. Az eseményt a GoDanuBio projektcsoport szervezte, amely a Godanubio projekt egyetlen vidéki önkormányzata Romániában. A partnerség keretében a cél a fiatalok bevonása, valamint minél több innovatív téma és fejlesztési irányzat bemutatása, mint például a körkörös biogazdaság, a fenntartható közösségi fejlődés és a megújuló energia felhasználása.

A rendezvény elején Ilyés Botond polgármester köszöntötte a vendégeket, majd Jakab Barna István, a Kovászna Megyei Tanács alelnöke ismertette a Kovászna megyei ifjúsági konzultáció eredményeit, hangsúlyozva a fiatalok részvételének fontosságát Kovászna megye és Gelence község jövőjének építésében. Ezt követően Szász Andrea, a Székely Gazdaszervezetek Egyesületének agrármérnöke tartott részletes előadást és mutatott jó példákat a sikeres ifjúsági vállalkozói tevékenységre. Végül Péterfi Attila, pályázati tanácsadó, a Goodwill Consulting regionális képviselője mutatta be a vállalkozói és támogatási lehetőségeket azintézkedések és vissza nem terítendő támogatások révén.

Media link: https://www.3szek.ro/load/cikk/142763/vallalkozok-muhelye-gelencen

GoDabuBio

standard logo dark green ink BIG

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Attachments:
Download this file (Pol_confid_site.pdf)Pol_confid_site.pdf  
  • GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)
  •  PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)
  • sisopp
  • Va anunțăm că puteți accesa și dascărca materialele informative referitoare la măsurile de mediu și clima din anul 2021.

Search

Language