GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

HIRDETŐ

Névnap

2019. március 25. hétfő
Irén, Írisz, Irina
Gyümölcsoltó Boldogasszony
A Nap kel 05:41-kor,
nyugszik 18:12-kor.

Holnap
Emánuel, Larissza
napja lesz.

IMAGE GALLERY

INFO

Numarul unic pentru
apeluri de urgenta este 112

 112

 

December 18-án a glencei Ifjúsági Szervezet egész napos jótékonysági karácsonyi vásárt és előadást szervezett a Bodor György Művelődési Ház előtt, illetve a nagyteremben.


Az ifjúsági szervezet tagjai három héten keresztül asztali, ajtó- és karácsonyi díszeket készítettek, karácsonyfát díszítettek, mézeskalácsot sütöttek – tudtuk meg Cseh Csabától, a szervezet elnökétől, aki azt is elárulta, hogy az értékesített tárgyakból és az esti előadáson befolyt összegből december 24-én alapélelmiszer-csomagokat visznek a szegényebb sorban élő, idős embereknek és a sokgyermekes gelencei családoknak. Az est folyamán a Jancsó Benedek-iskola tanulói, az egyházi és a nyugdíjaskórus, majd a citerások, valamint a Zernyealja és a Burusnyán Néptáncegyüttes táncosai léptek színpadra. Ilyés Botond alpolgármester kijelentette, a rendezvény példás összefogás eredményeként született meg.

Iochom István

Háromszék

Facebook Like Box